Zostań darczyńcą!

Drogi Darczyńco!
Każda cegiełka pomaga nam budować wspaniałą ideę kobiecej niezależności. Chcesz dołożyć jedną od siebie i zapisać się na kartach historii Fundacji Kobieta Niezależna? Kliknij w jeden z poniższych przycisków!

Dziękujemy Ci za chęć wspierania kobiet i umożliwienie nam realizowania celów statutowych.

Zostań Wolontariuszem!

Chcesz aktywnie wspierać Fundację? Możesz działać w gronie osób, których łączą wspólne wartości i jedna misja! Dołącz do grona Wolontariuszy, by poczuć, jak wiele możemy razem zrobić dla kobiet!
Zostań wolontariuszem

„Nigdy nie jest za późno, aby zacząć od nowa, aby iść inną drogą i raz jeszcze spróbować.”

Wizja zmiany Twojego życia przeraża Cię? Nie wiesz, czy to co czujesz, to właściwa ścieżka? Nie masz wsparcia ze strony bliskich, a czasami nawet od samej siebie? Uwierz, że zmiana zawsze wiąże się w pewnymi niedogodnościami - ale po czasie przynosi ulgę i szczęście. Nie wszystkie kobiety decydują się zawalczyć o siebie, są jednak takie, które pokazały światu, czego naprawdę pragną. Możesz czerpać z ich historii inspirację i odważyć się na Twój pierwszy krok.

Dochód ze sprzedaży książki „7 dróg. Rozmowy o poszukiwaniu życiowej misji” przeznaczony jest na realizację celów statutowych Fundacji Kobieta Niezależna.