WOOoooooo !!! Co tu się dzieje!

430 osób na webinarze, podczas którego startowały zapisy do udziału w rocznym Wyzwaniu Fundacji Kobieta Niezależna!

Zaangażowanie uczestników wprost niesamowite – ponad 800 komentarzy i 77 osób udostępnień!!

Nasze serca płoną! Czujecie to ciepło?

Mijają 43 godziny od momentu uruchomienia zasad i zapisów do II edycji Wyzwania Fundacji Kobieta Niezależna, a na pokładzie jest już 920 uczestników, w tym:

831 – pakietów GRANATOWYCH – za 0 zł (szczegóły <-kliknij )

58 – pakietów RÓŻOWYCH – za 127 zł  (w tym 4 szkolenia – szczegóły )

31 – pakietów ZIELONYCH – 297 zł (w tym dodatkowo 4 szkolenia, 36  treningów przez 3 m-ce oraz sesja Q&A – szczegóły<-kliknij )

Dotrwaj do końca, a opowiem Ci o niesamowitej niespodziance – o tym jak Ty możesz…. współtworzyć Wyzwanie Fundacji Kobieta Niezależna!

konkrety!

Ale na początek – czy chcesz wiedzieć jak to się zaczęło?

Poznaliśmy Wasze potrzeby i to – po co dołączacie do Wyzwania!

Jedna z uczestniczek w trakcie webinaru, podczas którego wystartowały zapisy do Wyzwania ( LINK do webinaru ) – spytała „Czy tutaj chodzi o bieganie?”

Mamy konkretne dane na ten temat – spytaliśmy osoby przystępujące do Wyzwania w ubiegłym roku z czym najczęściej borykają się uczestnicy Wyzwania i co chcieliby przepracować dzięki udziałowi w Wyzwaniu.

Na 2821 osób, które odpowiedziały na pytania pojawiły się odpowiedzi typu:

• utrata wagi – 623,
  • zmiana nawyków – 572,
  • poprawa sylwetki – 572,
  • lepsze samopoczucie – 569,
  • zmiana odżywiania – 551,
  • aktywność fizyczna – 458,

a samo bieganie było istotne tylko dla 341 osób przystępujących do Wyzwania – z całości 2821 ankietowanych!

I to dowodzi, że Wyzwanie to budowanie niezależności na wielu płaszczyznach!

Zobacz kolejne odpowiedzi – dotyczące najważniejszych kompetencji związanych z jakością życia, które wymagały poprawy – wg uczestników ankiety były to:

• konsekwencja – 623
  • zdrowie – 947
  • a zwycięzcą była… DYSCYPLINA i samodyscyplina – którą uczestnicy podali aż 1103 razy!

Co oznacza, że prawie co trzecia osoba potrzebuje przysłowiowego „bata”, by działać i uczyć się nowych nawyków.

Czy roczne Wyzwanie pomoże także Tobie kształtować samodyscyplinę, dążenie do lepszego samopoczucia, akceptacji, mniejszej wagi czy zdobycia nowej wiedzy?

Dziesiątki, nawet setki ludzi odpowie: Tak

I to przez Wielkie T!

W tym roku, po raz kolejny, dzięki Wam i Waszemu wsparciu – doświadczyliśmy świadomości jak ważnym i rozwojowym projektem jest Wyzwanie zrzeszające tak wiele kobiet. Kobiet, które na co dzień borykają się z wieloma trudnościami, brakiem czasu, błędnymi przekonaniami, wewnętrznym poczuciem braku wiary i pewności we własne siły.

Małymi krokami, możesz wejść na nowy poziom nawyków, które odkryte i codziennie wzmacniane, dokonają twojej wewnętrznej i zewnętrznej metamorfozy.

Roczne Wyzwanie Fundacji Kobieta Niezależna  jest  wyjątkowe i niespotykane na skalę Polski, czy nawet Europy.

Nie znam drugiego takiego projektu!

TERAZ jest najlepszy czas, by zrobić mały krok by dołączyć i przejść metamorfozę, jakiej nikt dotąd Tobie nie zaserwował.

Zamknij oczy, weź kilka oddechów i pomyśl… o sobie lub innej Kobiecie…, która właśnie targa zakupy, robi porządki, gotuje, odbiera dzieci ze szkoły w pośpiechu i poczuciu, że Wszyscy inni są ważniejsi … a Jej potrzeby są na końcu.

Jeśli już znasz moc Wyzwania – to wiem, że masz w sobie gotowość aby zaprosić inną, ważną dla Ciebie Kobietę do udziału w Wyzwania i wesprzeć ją we wspólnych spacerach, aktywnościach, rozmowach i wzajemnym wspieraniu się w drodze do NIEZALEŻNOŚCI!

Bo mam takie marzenie, aby dotrzeć z tym przekazem najdalej jak to możliwe, na całą Polskę i jeszcze dalej! W ten sposób Ty także możesz spełnić marzenia innych Kobiet.

Z odwagą zrób to – podaj dalej tę wiadomość – koleżance, przyjaciółce, mamie, szefowej, każdej kobiecie i.. też mężczyźnie, których dobro jest dla Ciebie ważne!

#Kobietopodajdalej -> prześlij dalej tą stronę -> https://bit.ly/Start2WyzwanieFKN

najważniejsze!

A teraz przejdźmy do najważniejszego.

MAM DLA WAS kolejną niespodziankę!

Stań się współtwórcą przyśpiewki #wyzwanieFKN, która będzie towarzyszyła tysiącom uczestników Wyzwania!

Jak to zrobić? Zasady są proste!

Ułóż wierszyk lub tekst do piosenki, może być w formie przyśpiewki, która być może zostanie tematem przewodnim dla Wyzwania Fundacji Kobieta Niezależna i wstaw go w komentarzu pod tym artykułem!

A może już widziałaś jakiś wierszyk lub tekst na naszej grupie Wyznaniowej na Facebooku, który wpasowuje się w temat naszego małego wyzwania?? Koniecznie poinformuj autora, żeby umieścił tekst w komentarzu pod tym artykułem na BLOGU.

Na Twój wpis w komentarzu tylko pod tym artykułem, czekam do…30 IX (września)

Działaj – z odwagą, zrób ten pierwszy krok i zobacz jak dzieje się magia!

Naprawdę dużo serducha włożyliśmy w przygotowanie promocji Wyzwania i cieszymy się bardzo widząc jak wiele osób dołącza do jego kolejnej edycji.

I zachowaj czujność – to jeszcze nie koniec niespodzianek… Obserwuj fanpage – link Fundacja Kobieta Niezależna

Dziękuję za Twoje dotychczasowe zaangażowanie!

Anna Cieśla,

v-ce prezeska FKN