#fundacjakobietaniezalezna

Droga/i Darczyńco!

Dziękujemy Ci za chęć wsparcia Fundacji Kobieta Niezależna i umożliwienie nam realizowania celów statutowych Fundacji. Już we wrześniu startujemy w 5 regionach, gdzie rozpoczną się regularne spotkania dla kobiet. Nie możemy się doczekać! Na bieżąco będziemy Cię informować o postępach.

W Fundacji bardzo doceniamy wsparcie naszych Darczyńców. Dlatego po zasileniu konta FKN wybraną przez Ciebie kwotą prześlemy do Ciebie niespodziankę. My również chcemy dać Ci coś od siebie.

Wspieram Fundację Kobieta Niezależna

#wspieramfkn

Co to za niespodzianka?

#trenujęzfkn

Czy chciał(a)byś znaleźć chwilę tylko dla siebie? Zyskać lepsze samopoczucie i energię? Potrzebujesz mocnej dawki motywacji oraz wspierającej społeczności, by rozwijać swój sportowy potencjał?

Jeśli TAK, to niespodzianka szczególnie Cię ucieszy.

Kamila Rowińska – założycielka i prezeska Fundacji Kobieta Niezależna od wielu lat dba o swoją formę wykonując ćwiczenia pod okiem trenera personalnego i fizjoterapeuty, Mateusza Lewandowskiego.

Od niedawna ćwiczą nie tylko przy okazji spotkań na żywo, ale również online!

Jak ta informacja ma się do Ciebie? Otóż możesz dołączyć do tych treningów na najbliższe 90 dni! Treningi odbywają się w poniedziałki o godzinie 7:00 oraz w czwartki o godzinie 20:30.

Kamila ceni sobie możliwość wspierania swoich podopiecznych nie tylko poprzez rozwój biznesowy i zawodowy, ale również osobisty. Aktywność fizyczna, leży u jego podstaw. Jeśli masz ochotę, możesz skorzystać z Jej zaproszenia i dwa razy w tygodniu odbyć w swoim domu trening wraz z Kamilą, Mateuszem i pozostałymi Darczyńcami.

Wyczekuj zaproszenia mailowego w ciągu 72 h od momentu zostania Darczyńcą.

Anna Cieśla
Wiceprezeska