Strona główna > Pora na mentora

Spotkania #poranamentora w Fundacji Kobieta Niezależna

Organizujemy spotkania, podczas których możesz zdobyć wiedzę, zainspirować się do działania i doświadczyć mocy kobiecej społeczności! Nic tak nie buduje poczucia sprawczości, jak to, że nie jesteś sama na drodze Twojego rozwoju.

Obecnie organizujemy spotkania online, ale gdy tylko będzie to możliwe, zobaczymy się na żywo na sali! Fundacja Kobieta Niezależna stacjonarnie działa już w 5 miastach: Katowice, Kwidzyn, Opole, Warszawa, Wrocław.

Sprawdź, jakie aktualne wydarzenia #poranamentora czekają na Ciebie w naszym sklepie!

Uczestniczyłaś już w spotkaniu #poranamentora? Poznaj koleżanki z sali szkoleniowej, wymieniaj poglądy i doświadczenia, współtwórz wspaniałą społeczność rozwijających się kobiet!

Dołącz do grupy na facebooku

Zarezerwuj sobie wygodne miejsce!

Zostań Partnerem szkolenia z cyklu #toodemniezależy

Kierujemy dziś do Ciebie wyjątkowe zaproszenie! Jesteśmy w pełni przekonani o jego wartości i wyjątkowości. Dlaczego? Bo dotyczy projektu, który realnie wpływa na jakość życia KOBIET, zmienia ich codzienność, sprawia, że biorą one odpowiedzialność za swoją przyszłość....

„Nigdy nie jest za późno, aby zacząć od nowa, aby iść inną drogą i raz jeszcze spróbować.”

Wizja zmiany Twojego życia przeraża Cię? Nie wiesz, czy to co czujesz, to właściwa ścieżka? Nie masz wsparcia ze strony bliskich, a czasami nawet od samej siebie? Uwierz, że zmiana zawsze wiąże się w pewnymi niedogodnościami - ale po czasie przynosi ulgę i szczęście. Nie wszystkie kobiety decydują się zawalczyć o siebie, są jednak takie, które pokazały światu, czego naprawdę pragną. Możesz czerpać z ich historii inspirację i odważyć się na Twój pierwszy krok.

Dochód ze sprzedaży książki „7 dróg. Rozmowy o poszukiwaniu życiowej misji” przeznaczony jest na realizację celów statutowych Fundacji Kobieta Niezależna.