Dołączając do Wyzwania Fundacji Kobieta Niezależna, a następnie realizując jego zasady krok po kroku, dzień po dniu.

Ci, którzy wytrwają cały rok, staną się silniejsi, pewniejsi siebie, bardziej zorganizowani. Nawiążą nowe znajomości i doświadczą wielu zmian w życiu.

Masz ochotę się sprawdzić? Niestety, w tej edycji już nie możesz, gdyż zapisy trwały tylko do 02.10.2020 roku. Możesz to zaplanować na przyszły rok.

Z możliwości jakie daje to Wyzwanie skorzystały już tysiące osób!

Wow!!!

To naprawdę niesamowite, że tyle osób chce się rozwijać.

Gratulujemy wszystkim podjętej decyzji. Ludzi sukcesu cechuje między innymi to, że działają.

Wy, zapisując się do Wyzwania wykonaliście przełomowy krok.

Dla jednych, to Wyzwanie będzie okazją do poprawy swojej kondycji i stanu zdrowia. Inni skupią się na realizowaniu zadań i swojej dyscyplinie. Dla pozostałych będzie to czas, który wykorzystają do poprawy zarządzania sobą w czasie i zwiększenia swojej produktywności. A Ty – dlaczego dołączyłaś? Chętnie przeczytamy Twój komentarz pod tym wpisem.

Trzymamy za Ciebie  kciuki, będziemy Cię wspierać i obserwować

Do wyzwania można było dołączyć wybierając jeden z trzech pakietów:

• pakiet za 0 zł,
  • pakiet za 50 zł umożliwiający udział w konferencji “Początkujący na start”, prowadzonej przez trenera biegowego Adama Krzyżanowskiego,
  • pakiet za 100 zł umożliwiający udział w konferencji “Początkujący na start” prowadzonej przez trenera biegowego Adama Krzyżanowskiego oraz zawierający unikatowy, specjalnie zaprojektowany na tę edycję komin wielofunkcyjny.

Dziękujemy.

Kamila Rowińska – prezeska