7 Dróg.

Rozmowy o poszukiwaniu życiowej misji.

Poznaj bohaterki książki Anny Maruszeczko.

„Nigdy nie jest za późno, aby zacząć od nowa, aby iść inną drogą i raz jeszcze spróbować.”

Wizja zmiany Twojego życia przeraża Cię? Nie wiesz, czy to co czujesz, to właściwa ścieżka? Nie masz wsparcia ze strony bliskich, a czasami nawet od samej siebie? Uwierz, że zmiana zawsze wiąże się w pewnymi niedogodnościami - ale po czasie przynosi ulgę i szczęście. Nie wszystkie kobiety decydują się zawalczyć o siebie, są jednak takie, które pokazały światu, czego naprawdę pragną. Możesz czerpać z ich historii inspirację i odważyć się na Twój pierwszy krok.

Dochód ze sprzedaży książki „7 dróg. Rozmowy o poszukiwaniu życiowej misji” przeznaczony jest na realizację celów statutowych Fundacji Kobieta Niezależna.

Wioletta Czuryńska

Kobieta-petarda, która biega dla innych kobiet. Niedawno w ciągu 14 dni pokonała dystans tysiąca kilometrów wokół województwa pomorskiego.

Anna Cieśla

Wiceprezeska Fundacji Kobieta Niezależna. Pedagog resocjalizacyjny, aktywistka społeczna. Osobowość Roku 2019. Od 13 lat zaangażowana w akcje charytatywne, efektywnie wdraża wiedzę z zakresu inteligencji emocjonalnej.

Iwona Kruszyńska

Ukończyła bankowość na poznańskim Uniwersytecie Ekonomicznym oraz Szkołę Zarządzania Sprzedażą w Warszawie. Z sukcesami kieruje sprzedażą na powierzonych rynkach. Lubi podróże, książki i planszówki. Od 2010 r. wspiera swojego ukochanego Krzysztofa w powrocie do zdrowia po udarze mózgu.

Agnieszka Witkowska

Jako jedna z pierwszych osób w Polsce zawodowo zaczęła zajmować się declutteringiem i profesjonalną organizacją przestrzeni, czyli mówiąc inaczej: odgracaniem domów i mieszkań. Jest autorką książki “Sprzątanie bez magii” i kursów.

Dúnia Pacheco

Instruktorka tańców afrykańskich, skupiona w pracy przede wszystkim na ruchu bioder, które stały się jej obsesją. Prowadzi warsztaty taneczne, występuje na imprezach firmowych i pokazuje, że taniec nie ma żadnych ograniczeń.

Ewa Sidor

Licencjonowany Kosmetolog z ponad 10-letnim doświadczeniem w pracy zawodowej z zakresu dziedziny kosmetologii estetycznej. Jest również szkoleniowcem z zakresu Kosmetologii Komplementarnej. Edukuje przyszłych oraz obecnych specjalistów oraz terapeutów skóry.

Renata Sabela

Podróżniczka, założycielka biura podróży „Saul Travel”, która organizuje autorskie wyprawy, łączące wysoki komfort podróży z głębokim poznaniem lokalnej kultury.